O meni

Ja sam Nikolina Novinić, svima znana kao Nina, i dugogodišnji sam i nagrađivani iznajmljivač.

Kreativnost me pokreće, a strast me drži usredotočenom. Vještinama i iskustvom u stvaranju neposrednog doživljaja za goste pomoći ću i vama u kretanju promjenjivim okruženjem u industriji turizma te da se prilagodite novim generacijama putnika. 

Holiday home Međimurski ceker je razlog zbog kojeg danas postoji Destinova, ujedno i moja najveća referenca. Iza nas su četiri uzastopne Booking Guest Review Award nagrade s maksimalnom ocjenom 10 od 10, nagrada “Man – key to success” za najboljega privatnog iznajmljivača Međimurske županije 2017., kao i priznanje za osobit rezultat u turističkoj ponudi i promociji Općine Sveti Martin na Muri gdje se Ceker nalazi.

Vjerujem da putovanja obogaćuju ljude i oblikuju život. Zajedno možemo kreirati nevjerojatne priče koje će pokrenuti lavinu pozitivnih preporuka zadovoljnih gostiju.

Svaka nova vještina koju usvojite pomaže vam da ispričate iskreniju priču o ljepotama destinacije i kvalitetama svoje turističke ponude.

Nina Novinić

A evo i nešto o meni iz medija…

Nikolina Novinić iz Destinove: Gostima dajemo srce na dlanu i ne pristajemo na kompromise

Srijeda, 21. listopada 2020.
Izvor: pisalica.com

Danas vam predstavljamo Nikolinu Novinić, majku dviju djevojčica, suprugu, vlasnicu kuće za odmor Međimurski ceker, s kojom je već četvrtu godinu zaredom osvojila poznatu nagradu Booking.com servisa Guest Review Award.

Njegujemo dvije vrijednosti u odnosu s gostima – iskrenost i dosljednost

Srijeda, 29. srpnja 2020.
Izvor: poduzetnik.biz
Autor: Ivana Vinko

U idiličnoj prirodi sjeverne Hrvatske, na zelenim padinama Klarinog brega, Nikolina Novinić s obitelji već osam godina gradi inspirativnu poslovnu i životnu priču, o kojoj smo željeli saznati više.

 

Međimurski ceker – jedinstvena kuća za odmor u srazu s prirodom koja je u ljetnim terminima popunjena dvije godine unaprijed

Srijeda, 21. srpnja 2020.
Izvor: www.hia.com.hr
Autor: Marija Barić

Zelenilo dokle ti pogled seže, miris šume, kreket žaba, zvuk zrikavaca, bezbrojni šareni leptiri, večernje krijesnice, a ponad toga samo nebesko plavetnilo koje se noću okiti zvijezdama…

Kako privući goste nakon epidemije?: Novo lice obiteljskog smještaja

Srijeda, 3. lipnja 2020.
Izvor: Bilten “Moji doli i bregi” LAG Međimurski doli i bregi”

Svjedočili smo eksploziji masovnog turizma koji je u mnogim destinacijama poprimao razmjere invazije i potpuno onemogućio održivost lokalnog života. On je svugdje, pa i u našoj zemlji, rezultat trčanja za brzom zaradom, a ne promišljene strategije.

Gost predavač na kolegiju Marketing u turizmu

Četvrtak, 16. siječnja 2020.
Izvor: www.mev.hr

U četvrtak 16. siječnja 2020. godine održano je gostujuće predavanje Nikoline Novinić, vlasnice tvrtke Destinova, kuće za odmor Međimurski ceker i voditeljice sekcije za turizam u Udruzi za ugostiteljstvo i turizam Međimurja.

Nikolina Novinić: “Ponekad to teško prihvaćamo, no sve se događa s razlogom!”

Subota, 19. listopada 2019.
Izvor: regionalni.com
Autor: Ivan Goran Herman

U Grkaveščaku kod Svetoga Martina na Muri smjestila se prekrasna Kuća za odmor „Međimurski ceker“, objekt koji plijeni pažnju ljepotom.

Nikolina Novinić: “Samoodrživa kuća za odmor ispod Alpa”

Petak, 20. rujna 2019.
Izvor: novaekonomija.rs
Autor: V. Vuksanović

Preduzetnica Nikolina Novinić i suprug su pokrenuli porodični biznis na severu Hrvatske i vode kuću za odmor koja se zove Holiday Home Međimurski Ceker.

Međimurje proslavilo Svjetski dan turizma bogatom ponudom domaćih proizvoda i dodjelom priznanja

Petak, 29. rujna 2017.
Izvor: medjimurska-zupanija.hr

Nakon provedene akcije izbora najljepše okućnice Međimurja, u zgradi Scheier održana je dodjela nagrada „Zeleni cvijet Međimurja“.