Kako vam mogu pomoći?

Hoće li vaše ulaganje u turističke objekte postati
uspješna poslovna priča?

Nudite li doista svojim gostima autentični doživljaj?

Prilagođavate li se novim trendovima u turizmu?

Unaprijedite svoje poslovanje,
zajedno možemo kreirati nove prilike!

Individualna savjetovanja

Raditi u turizmu danas znači biti primoran poznavati društvene mreže, strane jezike, osnove marketinga i fotografije. Da biste uspješno poslovali, ta znanja treba primjenjivati u svijetu s kakvim se svi prvi put susrećemo i živimo ga dan po dan, emociju po emociju.

Svaka nova vještina koju usvojite pomaže vam ispričati iskreniju priču o ljepotama destinacije i kvalitetama vaše turističke ponude. Svoju kvalitetu i jedinstvenost predstavite na najbolji mogući način!

Kao dugogodišnji iznajmljivač stekla sam iskustvo uspješnog vođenja kuće za odmor i brendiranja turističkih proizvoda, a sve to želim podijeliti s vama i olakšati vam svakodnevno poslovanje. Zajedno možemo riješiti vaše nedoumice i stvoriti novo iskustvo koje vraća goste!

Na individualnim savjetovanjima i posebno kreiranim treninzima i radionicama pomažem vam u razvijanju znanja i vještina koje su vam potrebne u svakodnevnom poslovanju:

 • optimizacija resursa kod održavanja smještajnih objekata
 • kreiranje dodatnih sadržaja kojima ćete podići kvalitetu i cijenu smještaja
 • kanali i načini oglašavanja te kreiranje kvalitetnih materijala za oglašavanje
 • povezivanje s ostalim dionicima unutar zajednice
 • učinkovit način komunikacije s gostima
 • zakonske obaveze iznajmljivača
 • opremanje smještajnih objekata kako biste zadovoljili potrebe gostiju i kvalitetu smještaja uvijek držali na istoj razini
 • definiranje jasnog identiteta i vaše tržišne pozicije u odnosu na konkurenciju
 • brendiranje i stvaranje prepoznatljivosti na tržištu
 • vođenje smještaja, nabave i održavanja

Za vas radim:

 • vođenje društvenih mreža
 • kreiranje cjenika i strategije prodaje
 • kreiranje vizualnog identiteta
 • kreiranje idejnih rješenja u cilju unapređenja ponude.

Zatražite više informacija i stvorite priliku koju ste dugo čekali!

Edukacije

Svaka turistička priča ima svoj identitet kojim može stvoriti prepoznatljivost na tržištu i definirati svoju poziciju u odnosu na konkurenciju.

Prijavite se na neku od edukacija u najavi.

Ako želite da održim edukaciju koja će biti posebno prilagođena vašim specifičnim potrebama, javite mi se za više detalja.  

Osnove iznajmljivanja u obiteljskom smještaju

Na edukaciji ćete dobiti osnovna znanja koja su potrebna da biste postali uspješniji iznajmljivači ili se kvalitetnije pripremili za početak svoje iznajmljivačke priče.

Trajanje edukacije: 2 sata

Predavačica: Nikolina Novinić

 

SADRŽAJ EDUKACIJE:

1. Prava i obaveze privatnih iznajmljivača (porez na iznajmljivanje, plaćanje turističke pristojbe i turističke članarine, porez na iznajmljivanje preko Booking.com-a i Airbnb-a, pisanje računa, popunjavanje knjige prometa, E-visitor, osiguranje gostiju i objekta, isticanje cjenika, knjige za podnošenje prigovora i kućnog reda)

2. Trendovi u turizmu (storytelling, suradnja među dionicima u destinaciji, pet-friendly smještajni objekti, održivi turizam)

3. Osnove digitalnog marketinga u turizmu i komunikacija s gostima (vodič za oglašavanje i brendiranje smještajnih objekata, uloga fotografije kod oglašavanja)

Digitalni marketing u turizmu

Na radionici ćete osvijestiti tko je vaša ciljana publika kojoj se trebate obraćati i kako doći do nje pomoću društvenih mreža. Nalazimo se u vrlo izazovnom razdoblju za turizam. Upravo je zato važno educirati se o digitalnim kanalima koji otvaraju vrata prema novim prilikama omogućujući nam da budemo glasniji i vidljiviji novim generacijama putnika.

Trajanje radionice: 2 sata

Predavačice: Nikolina Novinić i Andreja Rambrot Malenica

Izgradi autentičnu turističku priču

Intenzivna edukacija na kojoj ćete naučiti:

 • što je storytelling
 • kako prepoznati dobre strane svog brenda
 • kako se diferencirati naspram konkurencije
 • kako svoju priču predstaviti na različitim digitalnim kanalima (web stranica, društvene mreže, članci na raznim portalima i u tisku… ).

Osim što će prezentirati teoretski dio, predavačica će polaznike radionice voditi kroz nekoliko konkretnih vježbi na kojima polaznici rade na vlastitim primjerima.

Trajanje radionice: 2 sata

Predavačica: Andreja Rambrot Malenica

 

Postavite pitanje, dogovorite sastanak, savjetovanje ili sudjelovanje na edukaciji.

Wine bags by
Destination Međimurje

Predstavljam vam projekt “Održivih vrećica za vino” kojim sam odlučila dodatno potaknuti promišljanje o održivosti u turističkom sektoru. 

Ovim vrećicama možete dragim ljudima poslati najljepše želje i istovremeno podržati priču u koju je utkano zadovoljstvo i dobrobit radnika zadruge Humana Nova, prirode i zajednice.

Zajedno se brinemo za ljude, društvo i okoliš!

Vrećice su napravljene od pamuka proizvedenog u čakovečkom Čateksu, dolaze u dvije veličine, s pet različitih natpisa, perive su, a mogu se i personalizirati. 

Ispred vas je proizvod koji je potpuno u skladu s održivom filozofijom razvoja turizma na kojem se temelji poslovanje Destinove.

Podržite male priče koje stvaraju velike promjene i pošaljite još glasniju poruku kako ste zelena i održiva destinacija koja te promjene zaista i živi!