Uvjeti korištenja

 

Ovim Uvjetima korištenja reguliraju se međusobna prava i obveze obrta Destinova (u daljnjem tekstu Destinova), sa sjedištem u Šenkovcu, V. Morandinija 19, OIB: 03671317519, kao pružatelja usluga na portalu destinova.hr i fizičkih i/ili pravnih osoba koje koriste usluge portala.

Korištenjem bilo kojeg dijela destinova.hr portala i svih njegovih dijelova i podsiteova Destinove, automatski prihvaćate sva aktualna pravila korištenja.

Destinova zadržava pravo promjene i modifikacije uvjeta korištenja portala, kao i svih servisa i podstranica koje su dio destinova.hr u bilo kojem trenutku, bez prethodne najave. Korisnici su dužni redovito čitati pravila korištenja, te se smatra da su korisnici kontinuiranim korištenjem destinova.hr portala ili bilo kojeg njegovog dijela, u svakom trenutku upoznati s aktualnim pravilima korištenja, te da su ih razumjeli u cijelosti.

Niti jedan dio destinova.hr portala ne smije se koristiti u nezakonite svrhe niti za promoviranje istih.

Portal destinova.hr

Destinova posjetiteljima u dobroj namjeri osigurava korištenje sadržaja destinova.hr portala. Svi posjetitelji imaju pravo besplatno koristiti sadržaje destinova.hr portala ukoliko ne krše pravila korištenja.

Portal destinova.hr sastoji se od vlastitih sadržaja, sadržaja partnera i oglašivača, besplatnih sadržaja, sadržaja kreiranih od strane posjetitelja, te linkova na vanjske stranice.

Destinova sadržaje objavljuje u dobroj namjeri. Sve sadržaje destinova.hr portala koristite na vlastitu odgovornost i Destinova ne može se smatrati odgovornim za bilo kakvu štetu nastalu korištenjem.

Svaki je korisnik osobno odgovoran za svoju interakciju s ostalim korisnicima portala. Destinova ima pravo, ali ne i obavezu, nadzirati komunikaciju među korisnicima koja se odvija putem platforme.

Administratori i moderatori destinova.hr portala nisu ni u kom pogledu odgovorni za podatke koje korisnici objavljuju. Oni imaju pravo brisati, promijeniti, premjestiti ili izbrisati svaki sadržaj za koji smatraju da krši pravila i uvjete korištenja destinova.hr portala bez prethodne najave.

Postavljanje nepotrebnih i nepoželjnih informacija, informacija nevezanih za temu, neprimjeren razgovor s korisnicima, kao i oblikovanje postavljenih sadržaja na način da im se smanjuje čitljivost bit će sankcionirani od strane administratora i moderatora.

Zabranjeno je namjerno provociranje, nekonstruktivno započinjanje ili dupliciranje tema. Svi eventualni sporovi nastali iz međusobnih odnosa korisnika portala rješavaju se isključivo između korisnika. Destinova nije odgovorna za bilo kakvu štetu bilo koje vrste nastalu kao posljedica takvih odnosa.

Autorska prava

Destinova polaže autorska prava na sve vlastite sadržaje (tekstualne, vizalne i audio materijale, baze podataka i programerski kod).

Neovlašteno korištenje bilo kojeg dijela portala smatra se kršenjem autorskih prava destinova.hr portala i podložno je tužbi.

Neovlašteno korištenje bilo kojeg dijela portala bez dozvole vlasnika autorskih prava (Destinova, partneri, korisnici…) smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi.

Ukoliko smatrate da je Destinova povrijedila Vaša autorska prava, slučaj će biti odmah razmotren a sporni sadržaji bit će uklonjeni odmah po eventualnom ustanovljavanju istinitosti sadržaja žalbe.

Poveznice na vanjske stranice

Portal destinova.hr sadržava poveznice na web stranice izvan vlastitog portala. Portal poveznice objavljuje u dobroj namjeri i ne može se smatrati odgovornim za sadržaje izvan portala.

Web-lokacija s vremena na vrijeme može sadržavati reference ili veze na materijale treće strane (uključujući, bez ograničenja, web-lokacije) koje nisu pod našim utjecajem. Ovakve informacije i veze pružamo Vam kao pogodnost. Takve veze ne smiju se smatrati odobrenjem tih stranica ili bilo kojeg sadržaja, proizvoda ili informacija koje se nude na takvim stranicama, a takva referenca ne podrazumijeva našu preporuku, odobrenje, povezivanje ili sponzorstvo tog odgovarajućeg vlasništva, proizvoda, usluge ili procesa.

Prihvaćate da nismo odgovorni za bilo koji aspekt informacija ili sadržaja koji se nalaze u bilo kojem materijalu treće strane ili na web-stranicama treće strane dostupne ili povezane s ovim stranicama, uključujući, bez ograničenja, sadržaj, robu ili usluge dostupne na povezanim web-lokacijama.